fbpx

Hækleopskrift: Mafisens Mulepose

29,00 kr.

Mål, pose: 35 x 38 cm
Mål, hank (fra skulder til pose): 29 cm
Nål: 3 mm
Sværhedsgrad: Mellem

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Mafisen (Mathias) er min bror, og den allerbedste sparringspartner – også når det kommer til design. Dette design var hans forslag til et net, efter jeg havde lavet mit første design, som var Kokke-Muleposen. Jeg synes, at det blev så fint! ❤️

Find kittet til opskriften lige her

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Mafisens Mulepose

Mafisen (Mathias) er min bror, og den allerbedste sparringspartner – også når det kommer til design. Han er snart arkitekt og en fandens dygtig en! Jeg sender ham ofte billeder og videoer, for lige at høre, om det, jeg har arbejdet på, er “go” eller “no go”. Vi har ofte den samme holdning, så han er ret god til at fortælle mig, hvad jeg måske godt ved, men ikke helt har lyttet til 😉

Dette design var hans forslag til et net, efter jeg havde lavet mit første design, som var Kokke-Muleposen. Jeg synes, at det blev så fint!

Som bror er han også fandens dygtig og et helt igennem fantastisk menneske 🙂

Denne hækleopskrift: Mafisens Mulepose er fuld af billedevejledning, forklarende tekster og et diagram til støtte, så den er lige til at gå til. Som begynder kan du også sagtens gå i gang med denne opskrift, hvis du kan de basis masker som f.eks. luftmasker, stangmasker, kædemasker, fastmasker osv. Er der nogle masker, du er i tvivl om, så bare rolig. På Milla Billa ligger der et hav af hjælpende videoer på dansk med tilhørende undertekster. Du kan finde hjælp til de forskellige masker der.

Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

Lidt ekstra info

  • Produktionstid: 6 timer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Mål, pose: 35 x 38 cm
  • Mål, hank (fra skulder til pose): 29 cm


OBS:
Dette er en hækleopskrift (digital vare), som ikke kan fortrydes eller byttes. Du modtager opskriften på mail.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top