fbpx

Hækleopskrift: Sildebenstæppet

29,00 kr.

Mål: 85 B x 90 H cm (før blocking)
Nålstørrelse: 6 mm
Sværhedsgrad: Let

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Sildebenstæppet er lækkert og vamset, fordi det er hæklet med dobbelttråd. Det giver en god tyngde, og det er super tryghedsskabende og beroligende at ligge under. Det er en mindre størrelse, så perfekt til babyer / børn 🤗

Det er ikke særligt hækleteknisk udfordrende (kun stangmasker og fastmasker), men man skal sørge for at tælle godt efter, så det hele passer sammen 😁

Find kittet til opskriften lige her

Find kittet til opskriften her

En opskrift for alle niveauer

Denne hækleopskrift: Sildebenstæppet er fuld af billedevejledning og forklarende tekster, så den er lige til at gå til. Den er godt gennemtestet af flere niveauer, så alle tips og tricks til tæppet er med.

Til denne hækleopskrift: Sildebenstæppet skal du bruge (det følger ikke med her):

Værktøj

Lidt ekstra info

  • Da tæppet er hæklet i dobbelttråd og med nål 6 mm, er det et af de hurtigere tæpper at lave. Man får hurtigt nogle fliser færdige, og det er virkeligt tilfredsstillende!
  • Det bliver lækkert og vamset, da det er i dobbelttråd, og det gør det dejligt og trygt at ligge under, når der er lidt tyngde.
  • Sværhedsgrad: Let (Det er ikke særligt hækleteknisk svært (stangmasker og fastmasker bruges der), men du skal tælle en del, og sørge for at overholde alle masketal. Kan du det, er det “piece of cake” 😅)
  • Produktionstid: 12 timer
  • 10 x 10 cm = 14 M x 7,5 RK
  • Mål: 85 B x 90 H cm.
  • (Alle mål er før blocking)

Fordele ved at hækle tæpper af firkanter

  1. Man kan have det med alle steder, da du ikke sidder med hele tæppet, men med en firkant af gangen. (Yay! for os, der ikke bliver køresyge 😅)
  2. Det er ret tilfredsstillende, at der er så mange del-mål, man kan “checke” af. Hver gang med er færdig med en flise, er der et “check” 💪
  3. Det er bare så lækkert med alle de skrå farveskift! 😍 Og man kan få det helt som man vil have det.

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top