Vil du være den første, til at få besked?

Alle projekter bliver slået op på Instagram, så følg Milla Billa, og få besked med det samme, der er nye projekter!

Fra mig til dig

Gør som 1.700+ andre: Få hemmelige hækleopskrifter, 10% rabat* på din første ordre og besked så snart der er nye gratis hækleopskrifter!

“Påske” hækleopskrifter fra Milla Billa til dig ❤️

På denne side finder du alle mine gratis hækleopskrifter til “Påske”.

Det er en side, hvor flere opskrifter nok vil komme til – indtil nu kan du finde den magiske påskekanin æggevarmer og Yndlingspåskeægget 2021.

Påske er en hyggelig årstid, hvor du også kan pynte op med alverdens pynt. Det er en tid fyldt med traditioner, og hækling kan være en hyggelig aktivitet i ferien. Hækle påskeæg i farverige garn som pynt til påskebordet. Det er en kreativ måde at tilbringe tiden på og skabe unikke dekorationer, der spreder glæde i påskedagene – og det bedtse er, at det jo kan laves, så det passer lige præcist til farverne på dit påskebord.

Du kan også kigge ind forbi min “køkken”-side, der også er fyldt med gratis hækleopskrifter, hvor du bl.a. kan finde servietringe, dækkeservietter, karklude, som du kan bruge som mundservietter (så er de jo også gode for miljøet, fordi du kan vaske og genbruge) og brødkurven. Der er så mange fine pastelfarver, der passer til påsken, så kig endeligt forbi siden, og find noget, der ville passe helt perfekt til dit hyggelige påskebord: Se siden her.

Påsken handler om fornyelse og fællesskab, og hækling passer perfekt ind i denne ånd. Uanset om du hækler alene for at finde ro, eller sammen med andre for at skabe fælles minder, kan denne kreative aktivitet bringe ekstra glæde til påsken. Så find hæklenålen frem og lad påskens farver inspirere dig til nye projekter!