fbpx

Hækleopskrift: Stine Grydelap

29,00 kr.

Mål: 20 x 16 cm
Hæklenål: 4 + 4,5 mm
Sværhedsgrad: Mellem

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

De bedste og mest tætte grydelapper, hvor du er sikker på ikke at brænde nallerne på de varme fade. De er hæklet med en forside i boblemasker og en bagside i fastmasker, og alle ender kan gemmes inden i. Dvs: Kun 1 tråd pr. lap, der skal hæftes (yay!) ❤️

Find kittet til Stine Grydelap her

(OBS: Opskriften ligger gratis på Milla Billa. Ved køb af denne opskrift, får du en printervenlig og reklamefri opskrift).

Find kittet til opskriften her

*Ved at klikke på linket her, inden du laver dit køb, støtter du Milla Billa med en lille procentdel af dit køb. Det koster ikke dig noget, men støtter min kreative verden ❤️

Om denne hækleopskrift: Stine Grydelap

Min veninde Stine er en af de bedste! Hun er en fantastisk veninde, som passer så godt på alle dem, hun har omkring sig. Hun er skøn! Og ikke bange af sig i et køkken, så jeg tænkte, at nu var det min tur til at passe lidt på hendes fingre. De får indimellem lidt skrammer og skader, så jeg har lavet et sæt hæklede grydelapper, som er 100 % tykke nok til ikke at få brændfingre.

Hun blev så glad! Og for at citere: “Jeg elsker dem! Man brænder ikke fingrene.” ❤️

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her)*

Værktøj*

Anden info om denne hækleopskrift: Stine Grydelap

  • Produktionstid: 6 timer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Format: 20 x 16 cm
  • 10 x 10 cm = 8,5 m x 7,5 r (på forsiden med boblerne, hvor 2 bm = 2 m)

Hækleguides

På Milla Billa under “Hækleguides” finder du en masse videoer, som guider dig igennem de fleste masker. De er på dansk, og har undertekster på både dansk og engelsk:

Se alle hækleguides (klik her)

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top