fbpx

Hækleopskrift: Nanina Grydelap

29,00 kr.

Mål: 20 x 16 cm
Hæklenål: 3,5 mm
Sværhedsgrad: Mellem

Get the Crochet Pattern is in English (US-terms) here

Denne grydelap er designet til en af de bedste. Hun går under navnet “Naninaaa” (lang historie) og kaldes også bare Carina. Da jeg fandt ud af, at hun helst gemmer de gamle grydelapper ned i skuffen, gik jeg fluks i gang med at få nogle designet til hende, som jeg håbede, hun ville kunne lide … Og det kunne hun! ❤️

Køb hele kittet på linket her

Find kittet til opskriften her:

Om denne hækleopskrift: Nanina Grydelap

Det her er nogle af de smukkeste grydelapper, og en af de opskrifter, der har været taget varmest i mod. De er hæklet i 4 stykker, som hækles sammen 2 og 2. De er hæklet i rib, og det gør dem ekstra varmetætte, så du ikke brænder fingrene på lasagnen. Og er der noget, jeg ikke er fan af, så er det brændte fingre, man kan mærke i flere dage!

Denne hækleopskrift: Nanina Grydelap er gennemtestet og fuld af billedevejledning og forklarende tekster, så den er lige til at gå til. Som begynder kan du også sagtens gå i gang med denne opskrift, hvis du kan de basis masker som f.eks. luftmasker, halvstangmasker, kædemasker, fastmasker osv. Er der nogle masker, du er i tvivl om, så bare rolig. På Milla Billa har jeg lavet et hav af hjælpende videoer på dansk med tilhørende undertekster. Du kan finde hjælp til de forskellige masker der.

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top