fbpx

Hækleopskrift: Tassel Puden

29,00 kr.

Mål: 50 x 50 cm
Nål: 3,5 mm
Sværhedsgrad:
Let

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Jeg elsker tassels! De er fulde af FLUFF og er så fine i deres form. Designet har jeg længe haft i hovedet, og jeg er bare blevet så glad for resultatet! Det passer perfekt til vores fine gamle hus ❤️

Find kittet til opskriften her

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Tassel Puden

Denne hækleopskrift: Tassel Puden er fuld af billedevejledning og forklarende tekster, så den er lige til at gå til. Som begynder kan du også sagtens gå i gang med denne opskrift, hvis du kan de basis masker som f.eks. luftmasker og fastmasker. Er der nogle masker, du er i tvivl om, så bare rolig. Her på Milla Billa under hækleguides ligger der et hav af hjælpende videoer på dansk med tilhørende undertekster. Du kan finde hjælp til de forskellige masker der.

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

Lidt om projektet

  • Produktionstid: 12 timer
  • Sværhedsgrad: Let
  • Format: 50 x 50 cm
  • 10 x 10 cm = 25 M x 20 R

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan derfor ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top