Oplever du problemer på Milla Billa?

Tøv endeligt ikke med at kontakte mig på milla@millabilla.dk. Nogle gange opstår der små problemer på sider og produkter, og det er ikke alt, jeg er opmærksom på eller får at vide igennem systemet. Derfor: Hvis du oplever fejl eller oplever noget mærkeligt, er det en kæmpe hjælp for mig, hvis du giver mig besked 🤗

Problemer med at downloade opskrift

Bruger du Gmail, kan du opleve problemer med at downloade dine købte hækleopskrifter på computer. Google har nogle gode sikkerheds-systemer, som indimellem er lidt for gode. Der er ikke problemer med opskriften, men der er nogle ting, du kan gøre, for at få adgang til din opskrift:

  1. Hvis du har oprettet en konto eller var logget ind på en eksisterende konto, da du købte opskriften, kan du altid tilgå opskriften under “Downloads”.
  2. Åben din opskrift på din mobiltelefon i enten en browser eller i gmail-app’en. Her kan du videresende den til f.eks. din egen messenger (søg på dit eget navn i messenger), åbne facebook og kopiere linket ind i en browser (ikke klikke) og derefter downloade.
  3. Åben din mail i en app eller mailklient, som ikke er gmail.
  4. Videresend din mail til en e-mail, som ikke er gmail.

Jeg har indtil nu kun oplevet problemer med gmail på computer.

Problemer med at logge ud af din Milla Billa-konto

Har du problemer med at logge ud af din konto på Milla Billa, kan du gøre følgende:

  1. Brug det link til at logge ud, der ligger nede i menuen, og ikke det der står ud for dit konto-navn
  2. Opdatér dit password

Vil du være den første, til at få besked?

Alle projekter bliver slået op på Instagram, så følg Milla Billa, og få besked med det samme, der er nye projekter!

Fra mig til dig

Gør som 1.700+ andre: Få hemmelige hækleopskrifter, 10% rabat* på din første ordre og besked så snart der er nye gratis hækleopskrifter!