Alle mine gratis hækleopskrifter ❤️

Vil du være den første, til at få besked?

Alle projekter bliver slået op på Instagram, så følg Milla Billa, og få besked med det samme, der er nye projekter!

Fra mig til dig

Gør som 1.700+ andre: Få hemmelige hækleopskrifter, 10% rabat* på din første ordre og besked så snart der er nye gratis hækleopskrifter!

Karklude hækleopskrifter fra Milla Billa til dig ❤️

Her på siden finder du alle mine gratis hækleopskrifter på karklude.

Alle bruger karklude, og alle jeg nogensinde har givet karklude i gave, er blevet vildt glade for dem. Selvom det “bare” er karklude, som fjerner skidt og snavs fra vores køkkener og borde, så er det virkeligt skønt at have nogle i et pænt design. Vi bruger dem hele tiden, og de ligger hele tiden fremme, så jeg er fan af pæne karklude.

De fleste karklude her på siden tager 1-1,5 time at lave for en øvet, og så kan man jo lave dem i lige præcist de farver, som passer ind i dit køkken.

De er geniale som værtindegaver, eller som lidt “fyld” til en anden gave. Jeg har tit et godt lager, og når jeg laver dem, er det tit med tanke på dem, jeg gerne vil forære lidt til senere, så jeg altid har noget, at hive frem fra gemmerne.

Den mest populære hæklede karklud er Kokke-Karkluden – det er nok det helt simple og stringente udtryk. Den er lavet i filet hækling (hullerne, som kommer frem er kendetegnet ved den form), og det look er jeg generelt ret fan af – hvilket kan ses i det udvalg, jeg har på siden.

Selvom der er brugt en hulans masse energi i de her gratis hækleopskrifter på karklude, har jeg valgt, at de skal være gratis, fordi jeg rigtigt godt kan lide at dele det, jeg selv synes er lækkert ❤️