Vil du være den første, til at få besked?

Alle projekter bliver slået op på Instagram, så følg Milla Billa, og få besked med det samme, der er nye projekter!

Fra mig til dig

Gør som 1.700+ andre: Få hemmelige hækleopskrifter, 10% rabat* på din første ordre og besked så snart der er nye gratis hækleopskrifter!

Hækleopskrifter fra Milla Billa til dig

På denne side finder du alle mine gratis hækleopskrifter. De hækleopskrifter, du kan finde herinde er på f.eks. hæklet pude – endda hele 3 slags med boblemasker, så du kan finde en sofapude til din sofa. Til de skønne babyer er der også hæklede suttesnore med viftemønster og en i ribmønster, bideringe til Baby Lulu, hæklede sansebolde og raslebolde. Til dit køkken finder du hækleopskrifter på grydelapper i boblemønster, som er dejligt tykke, hæklede dækkeservietter der er helt runde og lækre, en helt masse gratis hækleopskrifter på hæklede karklude ligger her også i både “Sommerhusets Karklud”-mønstret, Kokke Karkluden, som er ret populær, karklud i rib-mønster, karklud i muslingemønster, sandkorn og grums.

Hækleopskrift på stjerner kan bruges til lidt af hvert – bl.a. til jul, hvor du også finder en adventskalender, med 4 hækleopskrifter: Minnie og Mickey-julekugler, hæklede kræmmerhus, hæklede julehjerter, som er super hurtige at lave, hvor du bruger fastmasker, indtagninger og udtagninger og en hæklet julesløjfe.

Hækleopskriften på “De magiske påskekanin-æggevarmer” ligger her klar til dine påskeæg. En hækleopskrift, som jeg blev ret glad for er min udgave på en hæklet Trøstemus, for at vise min støtte til Trøstemus Danmark, som er en vanvittig sej gruppe, der syer, hækler og strikker mus til de små størrelser, som ikke synes, det er så sjovt at blive undersøgt osv. på hospitaler rundt om i landet.

Selvom der er brugt en hulans masse energi i de her hækleopskrifter, har jeg valgt, at de skal være gratis, fordi jeg rigtigt godt kan lide at dele det, man selv synes er lækkert 🙂