Hvem er Milla Billa?

Jeg hedder Camilla, er 34 år og bor i Randers med min kæreste Rasmus.

Jeg har altid godt kunne lide at bruge mine hænder, og få sat nogle materialer sammen til noget fedt! Det er ikke altid, det bliver lige fedt, men så har man da prøvet.

Jeg lærte at hækle, da jeg blev sygemeldt. Jeg synes, det var så vildt, at jeg med en hæklenål kunne vikle garn sammen på en måde, så der kom figurer, karklude, puder og alt muligt brugbart ud af det. Hækling var mere end mormors gardiner og turkise bordløbere med perler. Det produktive var rigtig godt for min hjerne og min rastløse frustration over livet. Jeg lavede ofte ting til familie og venner, og jeg kan tydeligt huske glæden og spændingen (også usikkerheden) ved at sidde og arbejde på noget, som man håbede på ville give smil i øjnene på modtageren, når det endeligt var færdigt.

Sygemeldingen blev til en lykkelig raskmelding og hæklenålen hang fast. Jeg har frygteligt længe gerne ville lave et site med mine opskrifter, så andre også kan få glæde af dem. Og nu er den her endeligt.

Har du kommentarer til mine opskrifter, idéer til nye projekter eller vil du gerne bare sende mig en hilsen, så skriv endeligt på: milla@millabilla.dk

Vil du være den første, til at få besked?

Alle projekter bliver slået op på Instagram, så følg Milla Billa, og få besked med det samme, der er nye projekter!

Fra mig til dig

Gør som 1.700+ andre: Få hemmelige hækleopskrifter, 10% rabat* på din første ordre og besked så snart der er nye gratis hækleopskrifter!