Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/millabil/public_html/wp-content/themes/Avada/Avada.theme#archive on line 43
Home/Hækleopskrifter/Accessories/Hækleopskrift: Kokke-Muleposen

Hækleopskrift: Kokke-Muleposen

3,88

Mål, pose: 35 x 40 cm
Mål, hank (fra skulder til pose): 29 cm
Nål: 3 mm
Sværhedsgrad:
Let

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Jeg har altid masser af genbrugs-poser og -net liggende, så jeg ikke behøver at bruge plastikposer, når jeg handler. Det er så godt for miljøet!

Find kittet til opskriften her

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Kokke-Muleposen

Denne hækleopskrift: Kokke-Muleposen fuld af billedevejledning, forklarende tekster og et diagram til støtte, så den er lige til at gå til. Som begynder kan du også sagtens gå i gang med denne opskrift, hvis du kan de basis masker som f.eks. luftmasker, stangmasker, kædemasker, fastmasker osv. Er der nogle masker, du er i tvivl om, så bare rolig. På Milla Billa ligger der et hav af hjælpende videoer på dansk med tilhørende undertekster. Du kan finde hjælp til de forskellige masker der.

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Andre kiggede også på …

Go to Top