fbpx

Hækleopskrift: Sildebens Grydelap

29,00 kr.

Mål: 20 x 17 cm
Nål: 3,5 mm
Sværhedsgrad: Mellem

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Disse lapper er designet i sildebensmønster. De får et meget grafisk og moderne udtryk, og jeg elsker alle linjerne i dem. De er hæklet i rib, som gør dem dejligt tykke og isolerende. Der er ikke noget værre, end grydelapper, man ikke stoler på. De her kan du stole på ❤️

Køb hele kittet på linket her

Find kittet til opskriften her:

Om denne hækleopskrift: Sildebens Grydelap

Disse lapper er designet i sildebensmønster. De får et meget grafisk og moderne udtryk, og jeg elsker alle linjerne i dem. De er hæklet i rib, som gør dem dejligt tykke og isolerende, så du undgår at få brændt nallerne på de varme plader.

Der er ikke noget værre, end grydelapper, man ikke stoler på. De her kan du stole på 🙂

Denne hækleopskrift: Sildebens Grydelap er fuld af billedevejledning og forklarende tekster, så den er lige til at gå til. Som begynder kan du også sagtens gå i gang med denne opskrift, hvis du kan de basis masker som luftmasker og fastmasker. Er der nogle masker, du er i tvivl om, så bare rolig. På Milla Billa har jeg lavet et hav af hjælpende videoer på dansk med tilhørende undertekster. Du kan finde hjælp til de forskellige masker der.

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top