fbpx
Home/Hækleopskrifter, Baby / Børn, HJEM/Hækleopskrift: Walters babytæppe

Hækleopskrift: Walters babytæppe

6,03

Mål: 95 x 95 cm. (Men: Der kan laves lige så mange firkanter, som man har lyst, og derved lave tæppet større eller mindre. Hver firkant måler 16,5 x 16,5 cm og vejer 24 g.)
Nålstørrelse: 6 mm
Sværhedsgrad: Mellem

Da min nevø Walter meldte sin ankomst, gik Faster Musse Milla i gang med at få designet et babytæppe, der lige var i hans ånd. Det er et tæppe, som har lidt tyngde. Det er super godt til de små, da det giver en god tryghed at ligge under ❤️

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

En opskrift for alle niveauer – når man lige har fanget puf-maskerne 😅

Denne hækleopskrift: Walters babytæppe er fuld af billedevejledning, forklarende tekster og et diagram, så den er lige til at gå til. Man skal lige fange pufmaskerne, men bare rolig. Der ligger en video her med masser af tips, så den er lettere at have med at gøre:

Se videoen med pufmasker (klik her)

Vil du have opskriften med gratis?

Så hop ind og find KITTET i stedet (dette er blot opskriften på PDF). Kittet indeholder alt, du skal bruge, og så bliver projektet præcist som det er designet 🙂

Til denne hækleopskrift: Walters babytæppe skal du bruge (det følger ikke med her):

 • Garn: Drops Garngruppe A – her Baby Merino: 20 nøgler
  Du hækler med to tråde samtidigt.
 • “Handmade”-lædermærke i størrelse M

Værktøj

 • 6 mm hæklenål
 • Saks
 • Stoppenål

Lidt ekstra info

 • Her på billederne er brugt Baby Merino i farven Salvie Grøn nr. 50 (den er lidt svær at fange ordentligt på billederne, men den er bare super flot!)
 • Sværhedsgrad: Mellem
 • Produktionstid: 16 timer
 • Tid pr. firkant: Ca. 20 min.
 • 10 x 10 cm = 16 M x 7,5 RK
 • Mål: 95 x 95 cm. Men: Der kan laves firkanter, som man har lyst, og derved lave tæppet større eller mindre. Hver firkant måler 16,5 x 16,5 cm og vejer 24 g.

Fordele ved at hækle tæpper af firkanter / “Granny Squares”

 1. Størrelsen på tæppet kan skaleres alt efter hvor stort, man vil have det. (Win!)
 2. Man kan have det med alle steder, da du ikke sidder med hele tæppet, men med en firkant af gangen. Yay for os, der ikke bliver køresyge 😅)
 3. Det er bare super flot! 😍

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Andre kiggede også på …

Go to Top