fbpx

Hækleopskrift: Manfreds Elefant

29,00 kr.

Højde: 20 cm til hovedet
Nål: 3,5 og 2,5 mm
Sværhedsgrad:
Medium

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Da Manfred skulle døbes, ville jeg lave noget helt specielt til ham. Jeg har altid været fascineret af elefanter, fordi de er utroligt stærke og store dyr, som er så kærlige og empatiske.

Han er lavet i to tråde Baby Merino, så han bliver både fast og blød. Så er risikoen også meget mindre for huller, når du hækler amigurumi ❤️

Find kittet til opskriften lige her

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Manfreds Elefant

Denne hækleopskrift: Manfreds Elefant er fuld af billedevejledning og forklarende tekster, så den er lige til at gå til. Til denne har jeg også lavet en video, så du får masser af hjælp til montering af alle delene 🙂

Video: Til Manfreds Elefant har jeg lavet en monteringsvideo, så det bliver noget lettere for dig at gøre (klik her)

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

Lidt om projektet

  • Produktionstid: 6 timer
  • Sværhedsgrad: Medium
  • Højde: 20 cm (til hovedet)

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan derfor ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top