Magisk ring med de flotteste farveskift

Her vil jeg vise dig, hvordan du hækler en “Magisk ring med de flotteste farveskift”.

Denne teknik bruges, når du skifter farve flere gange. Skal du bare skifte farve en enkelt gang eller to, vil jeg anbefale at du hækler din magiske ring hæklet i spiral, og bruge disse almindelige farveskift, når du skifter farve.

En magisk ring er en teknik, du bruger til opstart af f.eks. Trøstemus, ranglebolde til baby, og stjerner, og denne teknik bruges til at få flotte og lige farveskift, når du hækler med magisk ring, som f.eks. ved denne Baby Norah Ranglebold.

Oftest slår man 6 fastmasker (fm) op i sin magiske ring, så det er det, jeg viser dig her. Det kan også være flere eller færre fastmasker i den magiske ring (mr). Det vil stå i opskriften.

De HELT lige linjer ved farveskift

De lige linjer får du, ved at afslutte med en kædemaske (km), som sættes i den første maske i samme række. Det gør du, for at trække hele den række sammen. Så laver du en luftmaske, og det gør du, for at komme op på næste række. Så starter du din nye række (række 2) med at lave to fastmasker sammen i den samme maske (en udtagning/udt), som du lavede en kædemaske, da det er den første maske i rækken. Herfra hækler du 5 udtagninger (udt) mere, og du går derfor fra 6 fastmasker (fm) i række 1 til 12 fastmasker (fm) i række 2. Igen – for at trække denne række sammen – sætter du en kædemaske (km) i den første maske i rækken. Så laver du en luftmaske, for at komme op på næste række, hvorefter du hækler videre på række 3, ved at starte i den første maske i rækken, som er samme maske, hvor du satte din kædemaske.

Maskemarkører

Det er en rigtig rigtig god idé at sætte maskemarkører i den første maske i hver række. Så kan du tydeligt se, hvilken maske, du skal sætte din kædemaske i. Det er også rigtig vigtigt at tælle alle masker, da den ekstra kædemaske (km) og luftmaske (lm) godt kan forvirre. Det er to masker, der sættes som “ekstra” masker og de skal ikke hækles i.

Her viser jeg den magiske ring (mr), de 6 fastmasker (fm) hæklet i den magiske ring, 6 udtagninger lavet i 2. række, så du når op på 12 fastmasker i alt og (1 udtagning, 1 fastmaske) x 6, så du når op på 18 masker i alt. Dernæst viser jeg farveskiftet som er ved række 4.

Velbekomme og rigtig god fornøjelse med tippet 🙂