Om Mor Anette boblepude

Min mor er den bedste og dejligeste mor i verden! Hun fortjener gode og dejlige ting omkring sig, og jeg lavede derfor denne pude til hende (spoiler: Hun blev glad!).

Det er den fineste sofapude med bobletekstur, som giver et legende udtryk. Den er rigtig god at sætte sammen med puder af en anden kvalitet som f.eks. bomuld eller velour. “Handmade”-mærket giver puden et mere færdigt udseende, og lynlåsen er sat i, så puden kan vaskes, hvis den skulle blive lidt træt i hygiejnen.

Mor Anette boblepude passer perfekt sammen med mine to andre hæklede puder med bobler: Nemlig Malene Boblepude og Far Jens Boblepude.

Go to the English Pattern here

Få den print-venlige og reklamefri opskrift her
Produktionstid: 8 timer
Sværhedsgrad: Mellem
Format: 45 x 45 cm
Mor Anette boblepude

Til min hækleopskrift på Mor Anette boblepude, skal du kunne hækle boblemasken og fastmasker, så den er ikke så krævende.

Lynlåsen kan du vælge ikke at sætte i, og sy den sammen i stedet. Her kan efterlades en lille smule garn inde i puden, som kan bruges, hvis puden skal vaskes, og syes sammen igen.

Mor Anette boblepude

Opskrift

Værktøj

Materialer

Hele KITTET er samlet lige her 😍

Hækleopskrift: Mor Anette Boblepude
KIT til Mor Anette Boblepude

Køb læder her

Milla Billa lædermærker i strl. small
Køb small “Handmade”-mærke her
Mor Anette boblepude

Forside

Brug 2 nøgler bomuldsgarn 8/4 samtidigt.

Start: Brug nål 4,5 mm, og lav luftmaskekæde med 82 lm + vm og vend

RK 1-2 Brug nål 4 mm: 82 fm + vm, vend

RK 3 (2 fm + 1 bm) 20 gange, 2 fm + 1 vm, vend

RK 4-6 81 fm + vm, vend

RK 7-78 Gentag række 3-6, så du ender med 20 x 20 bobler

RK 79 Gentag række 3

RK 80-81 Gentag række 4

Afslut med en kædemaske efterfulgt af en luftmaske, stram til og bryd garnet.

Mor Anette boblepude

Bagside

Brug 2 nøgler bomuldsgarn 8/4 samtidigt.

Start: Brug nål 4,5 mm og lav en luftmaskekæde med 82 lm + 1 vm

RK 1-86 Brug nål 4 mm: 82 fm + vm

Afslut med en kædemaske og bryd garnet.

Montering

Hækl stykkerne sammen på Mor Anette boblepude

Mor Anette boblepude

Læg stykkerne sammen med forsiderne indad/mod hinanden.

Hækl stykkerne sammen med fm hele vejen rundt, hvor der efterlades en åbning i bunden, så puden kan komme ind: Start 2,5 cm inde i nederste højre side, hækl fm hele vejen rundt og slut 2,5 cm inde i bunden. Vend puden, så vrangen vendes indad.

Sy “Hand Made”-mærket i

Jeg har placeret mærket i i højre side, hvor det starter 3. boble nedefra og 6. boble til højre. Det syes i fra bagsiden med få sting. Det giver puden en mere færdigt og professionelt udseende, og læder er en rigtig fin materiale-kontrast til garnet.

Montering af lynlås

Vælger du at sætte en lynlås i, åbner du lynlåsen, sætter den fast med klemmer og syer rundt langs kanten med en synål. Herefter lægges puden i og voila – du har nu din helt egen Mor Anette boblepude! 😀

Sy puden sammen

Vælger du at sy puden sammen, rulles et lille nøgle garn sammen (1-2 meter) og lægges indeni. Så kan puden sprættes op, når den engang skal vaskes, og når den så skal syes sammen igen, er du sikker på at have lidt garn i den rigtige farve.

Indsæt inderpude og garnstump og sy bunden sammen med en stoppenål. Og ja – så er din helt egen Mor Anette boblepude færdig! 😀

Støt Milla Billa

Hvis du finder glæde ved mine opskrifter og og kan bruge mit indhold, kan du støtte op om Milla Billa lige her – så kan jeg blive ved med at lave skønt indhold til dig. Læs mere om, hvorfor de gratis opskrifter er så vigtige for mig, ved at klikke herunder.

På forhånd mange tusinde tak 🙏❤️🤗

Støt Milla Billa med 10 kr.
Støt Milla Billa med 20 kr.
Støt Milla Billa med 50 kr.

Mor Anette boblepude passer perfekt sammen med …

Personligt er jeg helt vild med de her hækleopskrifter på boblepuder. De har så fin en tekstur, og boblemaskerne giver det dejligste spil. Jeg har hele tre hækleopskrifter på hæklede puder med bobler, så du kan lave dig nogle fine makkere 🙂

Jeg har lavet nogle hjælpende videoer, som gerne skulle gøre det nemmere for dig at forstå opskriften. Det er bare oftest nemmere i levende billeder 🙂 Alle videoer er lavet og redigeret af Milla Billa. Musik af www.bensound.com

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Hækleguide af Milla Billa
YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Hækleguide af Milla Billa
Instagram: millabilladk

Husk at tagge 🙂

Det er virkeligt al min tid og energi værd, at se mine opskrifter, som jeg lægger helt gratis op, få liv i jeres hænder. Jeg bliver bare så glad hver eneste gang jeg bliver tagget, og ser jeres fine løsninger og farvevalg – så tag løs! 😀

Det varmer mit lille hjerte 🙂

(Når du poster på Instagram, så tryk på “Tag personer”, tryk på billedet og fine “millabilladk”.)