fbpx

Hækleopskrift: Flyttelappen

29,00 kr.

Mål: 20 x 16 cm
Hæklenål: 4 mm
Sværhedsgrad: Mellem

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Når man skal i nyt hus, skal der nye lapper til. Derfor kom denne hækleopskrift: Flyttelappen! Og jeg synes, den passer helt perfekt til et hus fra 1925 ❤️

Find kittet til Flyttelappen her

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Flyttelappen

Vi skal flytte! Endeligt! Vi kiggede egentligt ikke på hus særligt længe, men vi blev super hurtigt frustrerede, og ville bare så gerne fine drømmehuset. Det var en vild rejse, og nu har vi fundet drømmehuset! … Eller … Drømmeslottet! Det er bare lige os.

Når man skal i nyt hus, skal der nye lapper til. Derfor kom det her design frem, som jeg synes, passer helt perfekt til et hus fra 1925 ❤️

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her)

Værktøj

Anden info om denne hækleopskrift: Flyttelappen

  • Produktionstid: 3,5 timer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Format: 20 x 16 cm
  • 10 x 10 cm = 18 M x 20 RK

Hækleguides

På Milla Billa under “Hækleguides” finder du en masse videoer, som guider dig igennem de fleste masker. De er på dansk, og har undertekster på både dansk og engelsk:

Se alle hækleguides (klik her)

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top