fbpx

Hækleopskrift: Stines Sommernet

29,00 kr.

Mål, pose: 35 x 38 cm
Mål, hank (fra skulder til pose): 29 cm
Sværhedsgrad: Mellem

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Min Stine er den bedste Stine, jeg kender. Hun er en, man kan stole på, en der altid er der og en, som bare betyder utroligt meget for mig. Derfor fik hun det her net i fødselsdagsgave, som hun heldigvis blev helt vildt glad for! ❤️

Find kittet her til Stines Sommernet

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Stines Sommernet

Min Stine er den bedste Stine, jeg kender. Hun kunne ikke lide mig, da vi først mødte hinanden i bofællesskabet i Århus. Ikke mange dage senere startede vores helt fantastiske venskab. Faktisk ved at jeg fik sagt noget sjovt, og instant blev sølet ind i majs, da vi grillede, og Stine havde munden fuld. Heldigvis for det.

Hun er en af de veninder, man altid kan ringe til, og fortælle de mest pinlige historier eller noget af det bedste, der er sket, og man ved, at hun holder det helt respekterende tæt. Hun er bare god! Og derfor fik hun det her net i fødselsdagsgave, som hun blev helt vildt glad for 🙂

Nem opskrift for alle niveauer

Denne hækleopskrift: Stines Sommernet er fuld af billedevejledning og forklarende tekster, så den er lige til at gå til. Som begynder kan du også sagtens gå i gang med denne opskrift, hvis du kan de basis masker som f.eks. luftmasker, stangmasker, kædemasker, fastmasker osv. Er der nogle masker, du er i tvivl om, så bare rolig. På Milla Billa ligger der et hav af hjælpende videoer på dansk med tilhørende undertekster. Du kan finde hjælp til de forskellige masker der.

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top