fbpx

Hækleopskrift: Bølgegrydelap

29,00 kr.

Mål: 20 x 17 cm
Hæklenål: 3,5 mm
Sværhedsgrad: Mellem

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Disse lapper er designet i et bølget udtryk. De får et meget grafisk og geometrisk udtryk, og jeg elsker alle formerne i dem. De er hæklet i rib, som gør dem dejligt tykke og isolerende, så du undgår at få brændt nallerne på de varme plader ❤️

Find kittet til opskriften her

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Bølgegrydelap

Disse lapper er designet i et bølget udtryk. De får et meget grafisk og geometrisk udtryk, og jeg elsker alle formerne i dem. De er hæklet i rib, som gør dem dejligt tykke og isolerende, så du undgår at få brændt nallerne på de varme plader.

Der er ikke noget værre, end grydelapper, man ikke stoler på. De her kan du stole på ❤️

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her)

Værktøj

Anden info om denne hækleopskrift: Bølgegrydelap

  • Produktionstid: 5 timer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Format: 20 x 17 cm

Hækleguides

På Milla Billa under “Hækleguides” finder du en masse videoer, som guider dig igennem de fleste masker. De er på dansk, og har undertekster på både dansk og engelsk:

Se alle hækleguides (klik her)

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top