fbpx

Hækleopskrift: Poullet’s Pude

29,00 kr.

Mål: 50 x 50 cm
Nål: 3,5 mm
Sværhedsgrad:
 Mellem

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Poullet har været en kæmpe støtte med Milla Billa, og er altid klar på at hjælpe med sparring, en trøstende skulder eller en fejring, når noget er gået fantastisk! Derfor skulle hun have noget håndlavet af mig som en kæmpe tak for at Poullet er, som hun er ❤️

Find kittet til opskriften her

Find kittet til opskriften her

Om denne hækleopskrift: Poullet’s Pude

Denne hækleopskrift: Poullet’s Pude er fuld af billedevejledning og forklarende tekster, så den er lige til at gå til. Som begynder kan du også sagtens gå i gang med denne opskrift, hvis du kan de basis masker som f.eks. luftmasker, halvstangmasker, kædemasker og fastmasker. Er der nogle masker, du er i tvivl om, så bare rolig. Her på Milla Billa under hækleguides ligger der et hav af hjælpende videoer på dansk med tilhørende undertekster. Du kan finde hjælp til de forskellige masker der.

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her):

Lidt om projektet

  • Produktionstid: 20 timer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Format: 50 x 50 cm
  • 10 x 10 cm = 22 M x 22 R

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan derfor ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Title

Go to Top