Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/millabil/public_html/wp-content/themes/Avada/Avada.theme#archive on line 43
Home/Hækleopskrifter/Køkken/Hækleopskrift: Annemette Grydelap

Hækleopskrift: Annemette Grydelap

3,88

Mål: 20 x 17 cm
Hæklenål: 4 mm
Sværhedsgrad: Let

Get the Crochet Pattern in English (US-terms) here

Annemette er et af de sødeste og bedste mennesker, jeg kender, og ord som nærvær, omsorg og forståelse popper frem, når jeg skal prøve at beskrive, hvordan hun er. Og så er hun vanvittig kreativ og virkelig virkelig god til det.

Hun er en keeper! ❤️

Find kittet til Annemette Grydelap her

(OBS: Opskriften ligger gratis på Milla Billa. Ved køb af denne opskrift, får du en printervenlig og reklamefri opskrift).

Find kittet til opskriften her

*Ved at klikke på linket her, inden du laver dit køb, støtter du Milla Billa med en lille procentdel af dit køb. Det koster ikke dig noget, men støtter min kreative verden ❤️

Om denne hækleopskrift: Stine Grydelap

Annemette er en veninde, jeg har, som går tilbage til Mediegrafikeruddannelsen. Vi faldt i hak i løbet af de første dage, og har holdt kontakten lige siden. Hun er et af de sødeste og bedste mennesker, jeg kender, og ord som nærvær, omsorg og forståelse popper frem, når jeg skal prøve at beskrive, hvordan hun er. Og så er hun vanvittig kreativ og virkelig virkelig god til det.

Hun er en keeper!  ❤️

Til denne opskrift skal du bruge (det følger ikke med her)*

Værktøj*

Anden info om denne hækleopskrift: Stine Grydelap

  • Produktionstid: 3 timer
  • Sværhedsgrad: Let
  • Format: 20 x 17 cm
  • 10 x 10 cm = 17 m x 18 r (på forsiden med boblerne)

Hækleguides

På Milla Billa under “Hækleguides” finder du en masse videoer, som guider dig igennem de fleste masker. De er på dansk, og har undertekster på både dansk og engelsk:

Se alle hækleguides (klik her)

OBS: Denne vare er en digital vare, og altså en hækleopskrift, du modtager på mail. Du modtager den umiddelbart efter køb, og varen kan altså ikke fortrydes.

 


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Andre kiggede også på …

Go to Top