Project Description

Den HELT usynlige hæftning

Hvorfor bliver det bare ikke pænt, når man afslutter? Det kan det faktisk godt.

Her viser jeg dig, hvordan du afslutter, så det bliver helt usynligt, så dit hæklede værk tager sig aller bedst ud med metoden:

Den HELT usynlige hæftning

Du klipper tråden, efter du har lavet den absolut sidste maske i dit projekt. Det kunne f.eks. være en fastmaske (fm). Så hiver du garnet igennem masken og sætter en stoppenål på. Så skal du have fat i masken, der er to pladser herfta: Her fører du garnet igennem begge led, og det gør du fra bagsiden. Bagefter fører du tråden ned midt i den maske, du kom fra. Altså den, der var den sidste. Når du afslutter sådan, så syer du en form for en maske, og derfor skal du springe en over, fordi den kommer til at lægge sig oven på den, du springer over.

Så er det afsluttet virkeligt pænt, og det er ikke til at se, hvor du afsluttede. Det er altså super smart!

Hvor kan det bruges?

Det bruges primært når du hækler kanter på noget eller på amigurumi, hvor du hækler to ting sammen. Oftest bruger jeg det ved fastmasker, fordi det giver bare det pæneste resultat. På grydelapperne bruger jeg det altid, da det er hæklede sammen med fastmasker, og her ligger fastmaskekanten helt forest og synlig. På de hæklede julehjerter er det samme princip, og det giver altså bare lige det der lidt ekstra.

Mange velbekomme og så rigtig god fornøjelse med tippet 🙂

Gratis hækleopskrifter hvor “Den HELT usynlige hæftning” er brugt

Annemette's Boble-Grydelapper
Gratis hækleopskrift af Milla Billa
Stine Grydelap
Gratis hækleopskrift af Milla Billa
Milla Billas Trøstemus
Gratis hækleopskrift af Milla Billa
Hæklede julehjerter
Gratis hækleopskrift af Milla Billa