Om Baby Lulu’s bidering

Faster Musse Milla er klar til Baby Lulu’s ankomst! Og jeg glæder mig bare helt vildt. Jeg er også klar til at Baby får kløende gummer, og får brug for noget lækkert at tygge i. Så derfor kom dette design: En bidering af træ. Med lidt garn-pynt på.

Da Baby Lulu ikke er helt klar til os endnu, og vi ikke ved, hvor køn, den er (høhø 😉 ), så er der bideringe i blandede farver. De tager bestemt ikke lang tid at lave, så der kan produceres i alle regnbuens farver.

Produktionstid: 20 minutter
Sværhedsgrad: Mellem
Størrelse: 6 cm i bredden
Vera-musens vifte-suttekæde

Til denne opskrift på Baby Lulu’s bidering skal du kunne hækle omkring en ring af træ og lave muslinge-mønstret.

Vera-musens vifte-suttekæde

Opskrift

Start

Sæt garnet fast om ringen ved at lave en løkke på hæklenålen. Før nålen igennem ringen, træk garnet med tilbage og før igennem løkken (tæller ikke som en fastmaske). Lav nu 41 fastmasker (fm) rundt om ringen.

OBS: Sørg for at holde den sidste maske stram stram.

Muslinge-mønster-rækken

(Se billeder af hele processen under her.)

Derefter vender du banditten, og hækler muslinge-mønster-rækken:
1 lm, 1 fm (i 2. maske fra nålen), (spring 1 maske over, 5 stangmasker i næste maske, spring 1 maske over, 1 fm) 10 gange.

Klip garnet, hiv godt til i snoren så den låser, og hæft enden ind imellem muslingerne.

Sådan hækler du Baby Lulu's bidering

Step 1

Vend med 1 luftmaske, lav 1 fastmaske i næste maske (luftmasken tæller ikke med, så du hækler fastmasken i 2. maske fra nålen).

Sådan hækler du Baby Lulu's bidering

Step 2

Spring 1 maske over, og hækl 5 stangmasker i den næste maske.

Sådan hækler du Baby Lulu's bidering

Step 3

Spring 1 maske over igen, og hækl 1 fastmaske i den næste maske, for at fæstne din musling. Step 2 og 3 gentager du, så du har i alt 10 muslinger.

Sådan hækler du Baby Lulu's bidering

Step 4

Når du har lavet alle muslingerne, klipper du snoren og strammer godt til, så den låser. Så skal snoren gemmes med en stoppenål inde i muslingerne, og da da da daaaaaaa: Du har lavet en “Baby Lulu’s bidering” til en bideglad baby 🙂

Støt Milla Billa

Hvis du finder glæde ved mine opskrifter og og kan bruge mit indhold, kan du støtte op om Milla Billa lige her – så kan jeg blive ved med at lave skønt indhold til dig. Læs mere om, hvorfor de gratis opskrifter er så vigtige for mig, ved at klikke herunder.

På forhånd mange tusinde tak 🙏❤️🤗

Jeg har lavet nogle hjælpende videoer, som gerne skulle gøre det nemmere for dig at forstå opskriften. Det er bare oftest nemmere i levende billeder 🙂 Alle videoer er lavet og redigeret af Milla Billa. Musik af www.bensound.com

Hækleguide af Milla Billa
Hækleguide af Milla Billa