fbpx

Støt: 20 kr.

20,00 kr.

Jeg har valgt, at der skal være en del gratis hækleopskrifter og guides her på Milla Billa. Det er så fantastisk en hobby, og jeg vil gerne dele ud af mine hækleopskrifter og videoguides, så det er let tilgængeligt for alle.

Hvis du finder glæde ved mine opskrifter og og kan bruge mit indhold, kan du støtte op om Milla Billa lige her – så kan jeg blive ved med at lave skønt indhold til dig.

På forhånd mange tusinde tak 🙏❤️🤗

Støt: 20 kr.

Al støtte og opbakning betyder utroligt meget for mig. Uanset størrelse. Derfor har jeg lavet nogle faste intervaller her på 10 kr., 20 kr. og 50 kr. Vil du støtte med mere, kan du lægge flere i kurven 😉

Det betyder, at jeg kan forsætte med den virksomhed, jeg så længe har drømt om ❤️ … og lave lækkert indhold, du kan blive ved med at bruge – helt gratis 🤗

Hvorfor alle de gratis hækleopskrifter og videoguides?

Jeg lærte selv at hækle, da jeg var sygemeldt. Det har været et fantastisk værktøj for mig, for at få ro i hovedet. Ro fra alle tankerne, der flyver rundt. Ro fra alle de ting, man burde gøre. Ro fra den verden, man bare slet ikke kunne rumme at være en del af. Jeg ved, at rigtigt mange finder ro og tryghed i håndarbejde som hækling, fordi det bare er helt vildt godt for hjernen at koncentrere sig om en ting af gangen og få produceret nogle flotte ting.

Da jeg var sygemeldt, syntes jeg, at det var så fantastisk at finde gratis hækleopskrifter. Opskrifter, som en designer havde lagt meget tid og energi i, så jeg kunne blive ved med at udvikle mig selv, og blive inspireret og lave en masse projekter. Og få lukket den larmende hjerne ned.

Derfor er det vigtigt for mig, at lave de mange gratis hækleopskrifter, fordi det er min måde at give tilbage på. Der skal være noget lækkert til alle, og hvis jeg kan bidrage med lidt inspiration, så gør jeg det gerne. Jeg kan jo bare rigtigt godt lide det!

Hvis du kan bruge mine opskrifter og mit indhold, kan du støtte op om Milla Billa lige her – så kan jeg blive ved med at lave de helt gratis hækleopskrifter og inspirerende indhold.

På forhånd tusind tusind tak 🙏❤️🤗

 

Hvor lang tid tager det at udvikle gratis hækleopskrifter?

Det tager længere tid, end man lige tror. Der er en del steps i en enkelt opskrift:

  • Idéudvikling: Når idéen popper op, skal den lige testes af. Jeg skal finde ud af hvilken hæklenål og hvilket garn, der er bedst at bruge. Størrelser, farver, farvesammensætning, mønstre og teknikker skal testes af – det kan godt kræve noge gode timers hækling alt efter projekt.
  • Notering: Alt bliver løbende noteret, så jeg ikke glemmer, hvilke ændringer, jeg har lavet.
  • Hækling: Når opskriften er på plads og alt testet, skal det endelige projekt laves.
  • Billeder: Der skal tages proces billeder: Hvordan du laver det trin for trin. Miljøbilleder skal også bruges: Hvor de er stylet let, så man rigtigt kan se det færdigt.
  • Billedbehandling: Alle billeder skal redigeres og klippes i de rigtige formater, så jeg kan få dem ind på hjemmesiden. Billeder til Pinterest bliver også lavet, så man kan finde opskrifterne, ved at søge dem frem derinde.
  • Video: Video skal optages, klippes og redigeres, hvis der er teknikker, der er lettest at forklare på levende billeder. Her uploader jeg på youtube, og tilføjer undertekster, så man kan læse med samtidigt på dansk og engelsk.
  • Alt samles: Alt skal skrives ind og samles på hjemmesiden, så det giver mening for jer at læse.
  • Oversættelse: Jeg har valgt at have min hjemmeside på både dansk og engelsk, så alt skal oversættes, når den danske opskrift er færdig.
  • Eksponering: Når alt er færdigt og klar, redigerer jeg billeder til min nyhedsmail og til Instagram. Så er alt klar til post, så I også kan få at vide, at nu ligger det altså klar ❤️

På f.eks. yndlingsjulekuglen vil jeg tro, at der er 30-40 timers arbejde.

Andre kiggede også på …

Title

Go to Top