Montering af den magiske påskekanin-æggevarmer

Her viser jeg, hvordan du udfører en montering af Den magiske påskekanin-æggevarmer. Jeg viser dig bl.a. hvordan du monterer ørerne, så de sidder helt perfekt. Der er et lille trick, så de får den perfekte vinkel, og så de ikke falder helt ud til siderne. Halen viser jeg også, hvordan du nemt får monteret fast. Det er egentligt bare at binde en knude, så ret simpelt 😉

Så kan du få din magiske påskekanin-æggevarmer klar til brug, og klar til det fine påskebord.

Den gratis hækleopskrift

Opskriften finder du herunder. Den er helt gratis og fyldt med gode billeder og guides, så den er til at gå til.

Hvorfor magisk?

Måske ser den umiddelbart ikke så magisk ud, så hvorfor hedder den “magisk”? Jo nu skal du høre … Æggevarmeren er hæklet så tæt, at du kan gemme alt nedenunder. Du kan gemme små chokolade æg, æg med tegnede ansigter under eller hvad du ellers tænker, der kunne være sjovt at finde. Når man forventer et blødkogt æg, er det noget af en overraskelse ved morgenbordet at finde et af chokolade.

Tre-i-én

Denne kanin kan lidt af hvert: Den kan hygge på påskebordet, den kan holde æggene varme, og så er den som sagt magisk. Jeg er personligt ret glad for ting, der har flere funktioner. Så giver de mere mening at opbevare, når de ikke lige bruges. De her kan jo også bruges hele året rundt. De er ret fine at brodere ansigter på. Til min nevø og niece har jeg broderet ansigter på, som passer lidt til de to banditter. Dem kan du se, ved at klikke dig ind på opskriften. Der er ret fri leg.

God fornøjelse 🙂

Gratis hækleopskrift

Den magiske påskekanin-æggevarmer
Gratis hækleopskrift af Milla Billa