Home/Læder, Tilbehør/Tyk lædersnor, 1 m

Tyk lædersnor, 1 m

2,54

Tyk lædersnor i 3 mm tykkelse. Det er denne lædersnor, der bruges som hank på grydelapper. Hver pakke indeholder 1 meter, og nok til 2 grydelapper. Det klippes over, så du har 2 snørre af 50 cm – så er der lidt at binde med, og nok til en hank på 7-8 cm 🙂

Tykkelse: 3 mm
Farver: Cognac og sort
Længde: 1 meter

Ryd

Det er super holdbar og tyk lædersnor som bruges til hank på grydelapper. Det er en pakke på 1 meter, som giver nok snørre til 2 hanke. Altså til 1 sæt grydelapper. Lædersnoren klippes over på midten, så du har 2 stk. á 50 cm, som bindes i hjørnet af din grydelap. Snoren er lang nok til at få en hank på 7-8 cm, og nok til at du kan binde.

Længde: 1 meter
Tykkelse: 3 mm
Farver: Cognac og sort

Hvordan monteres de?

Når du skal binde dem på, vil jeg anbefale at du bruger en tang. Det kan være svært for dine fingre at få fat og binde lædersnoren godt og stramt. Her er lille tang et rigtigt godt værktøj 🙂

  1. Når du er klar til at binde sætte det hele på, vil jeg starte med snoren.
  2. Find et godt hjørne (jeg bruger altid øvre venstre hjørne, når den liger foran mig på den brede side). Her sætter du en lidt tykkere hæklenål i for at udvide hullet.
  3. Så klipper du 50 cm lædersnor af, lægger det dobbelt, og binder en knude (gerne ved hjælp af din tang), så du har 7-8 cm hank.
  4. Indfør lædersnoren i hullet med den første knude og hanken på forsiden.
  5. På bagsiden binder du den sidste knude – også gerne ved hjælp af din tang.
  6. Klip det overskydende lædersnor af, og montér lædermærket til højre for hanken.

 

Tyk lædersnor: Hvordan håndteres den?

Vask af de her lædersnore er på eget ansvar. Jeg vil anbefale at binde lædersnoren op, inden du vasker dine grydelapper. Bind den op i den knude, der sidder forrest på lappen, og så binde den på igen efter vask.

De er super holdbare og giver dine grydelapper den sidste lækre finish. De er chunky i udtrykket, og det ser så fint ud med en lædermærke i størrelse small sammen med denne lædersnor. Det hele samlet i et af hjørnerne.

 

Vægt 8 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top