Home/Læder, Tilbehør/Lædertilbehør til grydelapper

Lædertilbehør til grydelapper

5,10

Et stk. lædertilbehør til grydelapper indeholder:

  • 1 meter lædersnor i 3 mm (nok læder til 2 stk. grydelapper)
  • 2 stk. “Handmade”-mærker i størrelse small

Tyk lædersnor, 1 m

Tyk lædersnor i 3 mm tykkelse. Det er denne lædersnor, der bruges som hank på grydelapper. Hver pakke indeholder 1 meter, og nok til 2 grydelapper. Det klippes over, så du har 2 snørre af 50 cm – så er der lidt at binde med, og nok til en hank på 7-8 cm 🙂

Tykkelse: 3 mm
Farver: Cognac og sort
Længde: 1 meter

"Handmade"-lædermærke, strl. S × 2

2 stk lækre lædermærker med teksten "Handmade". Perfekte til de håndlavede grydelapper. Jeg bruger den også på halsedisser, hvor den er bukket rundt om kanten, muleposer hvor den også har fået et buk, coastere osv.

Antal: 2 stk.
Farver: Cognac og sort
Størrelse: 46 x 12 mm
Materiale: 100% læder

Vask: Vask af projekter med lædermærket siddende i er 100% på eget ansvar.

Med det her lædertilbehør til grydelapper, får du nogle helt unikke grydelapper. De giver lige det sidste til dine håndlavede og hæklede grydelapper, og det gør, at de ser helt færdige og smukke ud. Læder er så smuk en materialekontrast til garn.

Lædertilbehør til grydelapper: Hvordan monteres det?

Inden montering er det en god idé at finde en lille tang frem. Det gør det nemmere at få bundet knuderne godt. Når du er klar til at montere:

  1. Find en lidt tykkere hæklenål (nål 5 og op) og sæt den i, hvor du vil montere hanken/stroppen. Så udvider den lige så stille hullet, og det er nemmere at få plads til at føre hanken igennem. Jeg plejer at montere det hele i øverste venstre hjørne (når den ligger foran mig på den brede side).
  2. Klip 50 cm. lædersnor af pr. stk. Læg den dobbelt og bind en knude, så du får en hank/strop på 7-8 cm.
  3. Før hanken/stroppen igennem hullet, så du har knuden og hanken/stroppen på forsiden af grydelappen. Hvis det er svært at få enderne igennem, så brug en tang. Stik den ind i hullet, åbn tangen, klem sammen om enderne på hanken/stroppen og træk igennem.
  4. Bind en knude på bagsiden og klip enderne.
  5. Sy “Handmade”-lædermærket på til højre for stroppen/hanken, og nu har du de fineste og færdige grydelapper 🙂

 

TIP til vask: Når du skal vaske grydelapperne og binde stroppen/hanken op, så bind den knude op, der sidder på forsiden. Når grydelapperne så er vaskede og tørre igen, så har du et godt stykke læder i stroppen til at få arbejdet knuden på plads igen.

 

Hvordan er holdbarheden?

Tilbehøret er lavet i 100% ægte læder. Læder er egentligt ikke egnet til vask, så det er 100% på eget ansvar at vaske med læderet på.

Valg af farve

Det kan være svært at vælge hvilken farve, der skal bruges. Generelt er min tommelfinger-regel at de cognacfarvede passer bedst til varme farver, og sort passer til alt. Så det er lidt en smagssag 🙂

Hvornår er en farve så varm eller kold? Alle farver har kolde og varme toner og nuancer. Ofte er de kolde, når man aner en smule lyseblå (cyan) i farvesammensætningen, eller den har et dæmpet/mat/støvet udseende.

Det aller bedste er at prøve sig frem: Hold farverne op mod hinanden, og se, om de fungerer. Alternativt må du endeligt tage fat i mig – så vil jeg gerne give dig mit øje på det 🙂

Produceret i Indien.

pa_cognac-sort

177, 178

Tyk lædersnor, 1 m

Vægt 8 g
Læder farver

Cognac, Sort

"Handmade"-lædermærke, strl. S

Vægt 0.5 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top