Home/Hæklekits/KITS: HJEM/KIT: Svigermors Pude i Safran (bomuld)

KIT: Svigermors Pude i Safran (bomuld)

23,98

Dette hæklekit indeholder alt du skal bruge, for at få din egen “Svigermors Pude”:

  • 1 gratis hækleopskrift (100% rabat)
  • 10 stk. Drops Safran (egyptisk bomuld) i valgfri farve
  • 1 stk. “Handmade”-lædermærker i Large

Hækleopskrift: Svigermors Pude

Mål: 50 x 50 cm
Nål: 3,5 mm
Sværhedsgrad:
 Mellem

Jeg er så heldig, at have fået den dejligste og kærligste svigerfamilie, og ikke mindst den sødeste svigermor. Hun er en ret sej kvinde, som hele tiden har gang i nye og spændende projekter. Hun er samtidigt ret kreativ, og både hækler, syer og strikker de fineste ting til dem omkring sig. Derfor skulle hun have denne pude – fra mig til hende ❤️

0,00

Drops Safran × 10

Indhold: 100% Bomuld
Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport
Vægt/længde: 50 g = ca. 160 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Vaskeanvisning: Finvask 40º / Tørres fladt

Drops Safran 17 HvidDrops Safran 18 NaturDrops Safran 64 Lys BeigeDrops Safran 21 CamelDrops Safran 22 LysebrunDrops Safran 68 KaffeDrops Safran 07 GråDrops Safran 66 SennepDrops Safran 10 VanilleDrops Safran 01 ØrkenroseDrops Safran 02 RosaDrops Safran 56 Støvet RosaDrops Safran 69 BlushDrops Safran 20 KirsebærDrops Safran 19 RødDrops Safran 50 MintDrops Safran 63 SøgrønDrops Safran 04 Salvie GrønDrops Safran 60 MosgrønDrops Safran 06 JeansblåDrops Safran 09 MarineblåDrops Safran 16 Sort

1 stk. "Handmade"-lædermærke, strl. L

Det store lækre lædermærke med ordet "Handmade" og Milla Billa-logo på.

Farver: Cognac og sort
Størrelse: 120 x 25 mm
Materiale: 100% læder

Med dette KIT: Svigermors Pude får du alt, du skal bruge, for at lave din egen udgave af Svigermors Pude. Svigermors Pude er den smukkeste pude, og med det rigtige læder på, er den helt unik og sin egen.

Om dette KIT: Svigermors Pude

Jeg er så heldig, at have fået den dejligste og kærligste svigerfamilie, og ikke mindst den sødeste svigermor. Hun er en mor, der virkeligt er der for sine børn, børnebørn og svigerbørn. Hun sørger for, at alle omkring hende har det godt, og det er noget, jeg virkeligt sætter pris på. Man er tryg, når hun er der.

Hun er en ret sej kvinde, som hele tiden har gang i nye og spændende projekter. Hun er samtidigt ret kreativ, og både hækler, syer og strikker de fineste ting til dem omkring sig. Derfor skulle hun have denne pude – fra mig til hende ❤️

Nem og udførlig opskrift

Opskriften på Svigermors Pude er lige til at gå til: Gode billedevejledning og forklarende tekster. Hvis du som begynder kan de basis masker som f.eks. luftmasker, fastmasker og stangmasker, så kan du sagtens gå i gang med denne opskrift.

Hækleguides: Her på Milla Billa ligger der en masse video-guides på de fleste masker, så der er masser af hjælp at hente.

OBS: Fortryder du køb af dette kit, frafalder rabatten på de 100% på den digitale opskrift. Den digitale opskrift sendes umiddelbart efter køb, og kan derfor ikke fortrydes. De fysiske varer kan returneres.


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Drops Safran

Vægt 50 g
Størrelse 12 × 7 × 6 cm
Drops Safran farver

17 Hvid, 18 Natur, 64 Lys Beige, 21 Camel, 22 Lysebrun, 68 Kaffe, 07 Grå, 66 Sennep, 10 Vanille, 01 Ørkenrose, 02 Rosa, 56 Støvet Rosa, 69 Blush, 20 Kirsebær, 19 Rød, 50 Mint, 63 Søgrøn, 04 Salvie Grøn, 60 Mosgrøn, 06 Jeansblå, 09 Marineblå, 16 Sort

1 stk. "Handmade"-lædermærke, strl. L

Vægt 3 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top