Home/Hæklekits/KITS: HJEM/KIT: Poullet’s Pude i Safran (bomuld)

KIT: Poullet’s Pude i Safran (bomuld)

23,98

Dette hæklekit indeholder alt du skal bruge, for at få din egen “Poullet’s Pude”:

  • 1 gratis hækleopskrift (100% rabat)
  • 10 stk. Drops Safran (egyptisk bomuld) i valgfri farve
  • 1 stk. “Handmade”-lædermærker i Large

Hækleopskrift: Poullet's Pude

Mål: 50 x 50 cm
Nål: 3,5 mm
Sværhedsgrad:
 Mellem

Poullet har været en kæmpe støtte med Milla Billa, og er altid klar på at hjælpe med sparring, en trøstende skulder eller en fejring, når noget er gået fantastisk! Derfor skulle hun have noget håndlavet af mig som en kæmpe tak for at Poullet er, som hun er ❤️

0,00

Drops Safran × 10

Indhold: 100% Bomuld
Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport
Vægt/længde: 50 g = ca. 160 meter
Anbefalede pinde: 3 mm
Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p
Vaskeanvisning: Finvask 40º / Tørres fladt

Drops Safran 17 HvidDrops Safran 18 NaturDrops Safran 64 Lys BeigeDrops Safran 21 CamelDrops Safran 22 LysebrunDrops Safran 68 KaffeDrops Safran 07 GråDrops Safran 66 SennepDrops Safran 10 VanilleDrops Safran 01 ØrkenroseDrops Safran 02 RosaDrops Safran 56 Støvet RosaDrops Safran 69 BlushDrops Safran 20 KirsebærDrops Safran 19 RødDrops Safran 50 MintDrops Safran 63 SøgrønDrops Safran 04 Salvie GrønDrops Safran 60 MosgrønDrops Safran 06 JeansblåDrops Safran 09 MarineblåDrops Safran 16 Sort

1 stk. "Handmade"-lædermærke, strl. L

Det store lækre lædermærke med ordet "Handmade" og Milla Billa-logo på.

Farver: Cognac og sort
Størrelse: 120 x 25 mm
Materiale: 100% læder

Med dette KIT: Poullet’s Pude får du alt, du skal bruge, for at lave din egen udgave af Poullet’s Pude. Poullet’s Pude er den smukkeste pude, og med det rigtige læder på, er den helt unik og sin egen.

Om dette KIT: Poullet’s Pude

Poullet er et af de mennesker, som man bare hurtigt binder sig til. Hun er bare så kærlig og omsorgsfuld. Hun har været en kæmpe støtte med Milla Billa, og er altid klar på at hjælpe med sparring, en trøstende skulder eller en fejring, når noget er gået fantastisk!

I hendes hjem skal hendes ting give mening. Hun indretter med alt fra genbrugsmøbler til dyrt design, og det giver en fantastisk variation. Derfor skulle hun have noget håndlavet af mig som en kæmpe tak for at Poullet er, som hun er 🙂

Nem og udførlig opskrift

Opskriften på Poullet’s Pude er lige til at gå til: Gode billedevejledning og forklarende tekster. Hvis du som begynder kan de basis masker som f.eks. luftmasker, halvstangmasker, kædemasker, fastmasker osv., så kan du sagtens gå i gang med denne opskrift.

Hækleguides: Her på Milla Billa ligger der en masse video-guides på de fleste masker, så der er masser af hjælp at hente.

OBS: Fortryder du køb af dette kit, frafalder rabatten på de 100% på den digitale opskrift. Den digitale opskrift sendes umiddelbart efter køb, og kan derfor ikke fortrydes. De fysiske varer kan returneres.


 

© Copyright

Mine opskrifter er kun til eget privat brug. Det betyder, at du ikke må videresende dem, sælge og kopiere opskrifterne (hverken helt eller delvist) eller på anden vis videregive dem. Du må heller ikke systematisk sælge produkter, der er lavet efter opskrifterne. Du er velkommen til at henvise til mine opskrifter og til mig som designer (link til hjemmeside www.millabilla.dk eller instagram @millabilladk).

Har du spørgsmål vedrørende dette, kan du skrive til mig på milla@millabilla.dk.

Drops Safran

Vægt 50 g
Størrelse 12 × 7 × 6 cm
Drops Safran farver

17 Hvid, 18 Natur, 64 Lys Beige, 21 Camel, 22 Lysebrun, 68 Kaffe, 07 Grå, 66 Sennep, 10 Vanille, 01 Ørkenrose, 02 Rosa, 56 Støvet Rosa, 69 Blush, 20 Kirsebær, 19 Rød, 50 Mint, 63 Søgrøn, 04 Salvie Grøn, 60 Mosgrøn, 06 Jeansblå, 09 Marineblå, 16 Sort

1 stk. "Handmade"-lædermærke, strl. L

Vægt 3 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top