fbpx
Home/Læder, Tilbehør/“Handmade”-lædermærke, strl. S

“Handmade”-lædermærke, strl. S

1,60

Lækkert lille lædermærke med teksten “Handmade”.

Farver: Cognac og sort
Størrelse: 46 x 12 mm
Materiale: 100% læder

 

Ryd

Læder er bare en lækker materialekontrast til alle hæklede projekter! Det giver den sidste lækre finish, og gør at det hele bare ser ekstra færdigt ud. Dette lædermærke i small er helt perfekt på projekter som puder, grydelapper, muleposer / indkøbsnet, halsedisser osv. Det er lidt mere diskret end de andre to størrelser, jeg har.

Hvordan er holdbarheden på dette lædermærke?

Lædermærkerne er lavet i 100% ægte læder. Læderkvaliteten er bundfarvet, og det betyder, at farven holder rigtigt godt. Mange kvaliteter i læder er topfarvede. Når de er det, så falmer det hurtigere, smitter af og ændrer sig i udseendet.

Denne læderkvalitet er samtidigt specielt udviklet til præg. Præget, der er i lædermærkerne, er varmepræget. Det betyder, at det ikke bare er banket, men banket og varmet samtidigt. Det gør det super holdbart, og det betyder at præget står flot frem i lædermærkerne.

Jeg vil ikke anbefale at bruge dette lædermærke på tøj, der ofte vaskes, men på interiør og tilbehør er de helt perfekte.

Håndtering: Vask af projekter med lædermærket siddende i er på eget ansvar. Jeg har testet mærket ved vask på både 40 og 60 grader, og der var minimal afsmitning. Bogstaverne i ordet “Handmade” forsvinder en smule, men det er ikke noget der afskrækker mig fra at vaske dem, jeg bruger 🙂

Valg af farve

Det kan være svært at vælge hvilken farve, der skal bruges. En tommelfingerregel man kan gå efter er: Hvis garnfarven er varm, så er cognac smuk – og sort passer til alt. Sort er bare en klassiker der går til alt. Cognac er vildt flot på de varme nuancer, men der er bare desværre nogle farver, som cognac ikke rigtigt passer til.

Hvornår er en farve så varm eller kold? Alle farver har kolde og varme nuancer. Nu er jeg grafiker og har et “miljøskadet” øje, som ret hurtigt kan spotte, hvornår farverne fungerer sammen. Ofte er de kolde, når man aner en smule lyseblå (cyan) i farvesammensætningen, eller den har et dæmpet/mat/støvet udseende.

Det bedste er at prøve sig frem og holde farverne op mod hinanden. Så kan man se, om de fungerer. Alternativt må du endeligt tage fat i mig – så vil jeg gerne give dig mit øje på det 🙂

Produceret i Indien.

Vægt 0.5 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top