fbpx
Home/Læder, Tilbehør/“Handmade”-lædermærke, strl. M

“Handmade”-lædermærke, strl. M

2,68

Lækkert mærke i ægte læder med ordet “Handmade” og Milla Billa-logo på.

Farver: Cognac og sort
Størrelse: 69 x 18 mm
Materiale: 100% læder

Ryd

Dette lædermærke M her i størrelsen 69 x 18 mm kan bruges på næsten alle dine projekter. De fåes i to flotte farver: Cognac og sort. Der hvor jeg har brugt dem mest er på dækkeservietter, puder, tæpper og muleposer. De giver altså bare lige den sidste finish, og gør at dine hæklede håndværker ser helt færdigt og lækkert ud.

Hvordan er holdbarheden på de her lædermærke M?

Mærkerne er lavet i 100% ægte læder. Den kvalitet, jeg bruger, er bundfarvet, og det betyder, at farven holder rigtigt godt. Mange af de kvaliteter man ser, er topfarvede. Det betyder, at så falmer de hurtigere, smitter af og ændrer sig i udseendet. Derfor er bundfarve ret godt her. Denne kvalitet er specielt udviklet til præg, så det er derfor, at præget (ordet “Handmade” og mit logo) står så flot frem.

Præget, der er i mærkerne, er varmepræget. Det betyder, at det ikke bare er banket, men banket og varmet samtidigt. Det gør det super holdbart.

Jeg vil ikke anbefale at bruge dem på tøj, der ofte vaskes, men på interiør og tilbehør er de helt perfekte.

Håndtering: Vask af projekter med lædermærket siddende i er på eget ansvar. Jeg har testet mærket ved vask på både 40 og 60 grader, og der var minimal afsmitning. Bogstaverne i ordet “Handmade” forsvinder en smule, men det er ikke noget der afskrækker mig fra at vaske dem, jeg bruger. Og igen: Det er helt på eget ansvar.

Valg af farve

Det kan være svært at vælge hvilken farve, der skal bruges. En tommelfingerregel, jeg selv går efter, er at hvis garnfarven er varm, så er cognac bedst, og til alle andre farver er sort god. Sort går jo selvfølgeligt til alt 😉 Der er bare desværre nogle farver, som cognac ikke rigtigt passer til, men til de varme farver er den helt fantastisk!

Hvornår er en farve så varm eller kold? Alle farver har kolde og varme nuancer. Nu er jeg grafiker og har et “miljøskadet” øje, som ret hurtigt kan spotte, hvornår farverne fungerer sammen. Ofte er de kolde, når man aner en smule lyseblå (cyan) i farvesammensætningen, eller den har et dæmpet/mat/støvet udseende.

Det bedste er at prøve sig frem og holde farverne op mod hinanden. Så kan man se, om de fungerer. Alternativt må du endeligt tage fat i mig – så vil jeg gerne give dig mit øje på det 🙂

Produceret i Indien.

Vægt 1.5 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top