Home/Læder, Tilbehør/1 stk. “Handmade”-lædermærke, strl. L

1 stk. “Handmade”-lædermærke, strl. L

3,88

Det store lækre lædermærke med ordet “Handmade” og Milla Billa-logo på.

Farver: Cognac og sort
Størrelse: 120 x 25 mm
Materiale: 100% læder

Ryd

Når man putter et lædermærke på sine håndværker, så giver det bare lige den sidste finish. Den lille prik over i-ét. Cherry on top. Som materialekontrast er læder bare god til alle hæklede håndværker! Det gør, at det hele bare ser ekstra færdigt ud. Dette lædermærke L er det største jeg har, og et mærke, der virkeligt popper frem. Det bruges på projekter som puder, tæpper, brødkurve osv. Håndværker hvor det gerne må fylde.

Hvordan er holdbarheden på dette lædermærke L?

Mærkerne er lavet i 100% ægte læder. Den kvalitet, jeg bruger, er bundfarvet, og det betyder, at farven holder rigtigt godt. Mange af de kvaliteter man ser, er topfarvede. Det betyder, at så falmer de hurtigere, smitter af og ændrer sig i udseendet. Derfor er bundfarve ret godt her. Denne kvalitet er specielt udviklet til præg, så det er derfor, at præget (ordet “Handmade” og mit logo) står så flot frem.

Præget, der er i mærkerne, er varmepræget. Det betyder, at det ikke bare er banket, men banket og varmet samtidigt. Det gør det super holdbart.

Jeg vil ikke anbefale at bruge dem på tøj, der ofte vaskes, men på interiør og tilbehør er de helt perfekte.

Håndtering: Vil du vaske dine projekter med lædermærket siddende i er det helt på eget ansvar. Det skal lige siges, at jeg har testet mærkerne ved vask på både 40 og 60 grader, og der var minimal afsmitning. Bogstaverne i ordet “Handmade” forsvinder en smule, men det er ikke noget der afskrækker mig fra at vaske dem, jeg bruger. Og igen: Det er helt på eget ansvar.

Valg af farve

Det kan være svært at vælge hvilken farve, der skal bruges. En tommelfingerregel, jeg selv går efter, er at hvis garnfarven er varm, så er cognac bedst, og til alle andre farver er sort god. Sort går jo selvfølgeligt til alt 😉 Der er bare desværre nogle farver, som cognac ikke rigtigt passer til, men til de varme farver er den helt fantastisk!

Hvornår er en farve så varm eller kold? Alle farver har kolde og varme nuancer. Nu er jeg grafiker og har et “miljøskadet” øje, som ret hurtigt kan spotte, hvornår farverne fungerer sammen. Ofte er de kolde, når man aner en smule lyseblå (cyan) i farvesammensætningen, eller den har et dæmpet/mat/støvet udseende.

Det bedste er at prøve sig frem og holde farverne op mod hinanden. Så kan man se, om de fungerer. Alternativt må du endeligt tage fat i mig – så vil jeg gerne give dig mit øje på det 🙂

Produceret i Indien.

Vægt 3 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top