fbpx
Home/Læder, Tilbehør/2 stk. “Handmade”-lædermærker strl. S

2 stk. “Handmade”-lædermærker strl. S

3,88

Denne pakke indeholder:

Produkt: “Handmade”-lædermærke strl. S
Antal: 2 stk.
Mål: 46 x 12 mm
Materiale: 100% læder
Farver:
Cognac og sort
Vask: Ikke anbefalet og 100% på eget ansvar

Mærkerne her er perfekte til projekter som dækkeservietter, muleposer / indkøbsnet, brødkurve osv. Det ser så fint ud på dine håndlavede projekter med lidt læder. Jeg vil ikke anbefale mærkerne her til tøj, men til interiør er de helt fantastiske.

"Handmade"-lædermærke, strl. S × 2

Denne pakke indeholder 2 stk. “Handmade”-lædermærker strl. S. De er så fine på så mange forskellige projekter: Grydelapper (her har jeg også et kit, som både indeholder lædersnor og de her mærker til et sæt grydelapper), puder, tæpper, muleposer, kurve osv. Meget diskret lille mærke, hvis man er mere til det underspildede, men gerne vil have det “ekstra” til sit håndværk.

Det er se mærker her, jeg bruger på grydelapper. Her kan du finde lædertilbehør til et sæt grydelapper, hvor der er to mærker + 1 meter lædersnor, som er præcist nok til 1 sæt grydelapper.

Hvordan er de 2 stk. “Handmade”-lædermærker strl. S produceret?

Lædermærkerne er håndlavede i 100% ægte læder. Læderkvaliteten er bundfarvet, så farven holder rigtigt godt og længe. Oftest er læder topfarvet, og det vil altså falme det hurtigere, smitte af og ændre sig i udseendet.

Denne læderkvalitet er samtidigt specielt udviklet til præg. Præget, der er i lædermærkerne (“Handmade”), er varmepræget. Det betyder, at det både er banket og varmet samtidigt. Det gør det meget mere holdbart i længden, og det betyder at præget står så flot frem i læderet.

Undgå at vaske mærkerne her, så brug ikke mærkerne her på tøj (med mindre du vil pille dem af og sy dem på hver gang 😉 ) På interiør og tilbehør er de helt perfekte.

Produceret i Indien af de bedste håndværkere.

Valg af farve

Når man skal vælge farver, kan det være svært! Generelt bruger jeg de cognac-farvede på varme farver, og så de sorte på alt andet. Sort duer jo bare til alt. Cognac er ikke så god til kolde farver, men prøv dig frem. Hold det op mod farverne for at se, hvad der fungerer. Og ellers kan du altid skrive til mig – så vil jeg gøre det bedste jeg kan, for at vejlede dig 🙂

"Handmade"-lædermærke, strl. S

Vægt 0.5 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top