Home/Læder, Tilbehør/2 stk. “Handmade”-lædermærke, strl. M

2 stk. “Handmade”-lædermærke, strl. M

3,88

Denne pakke indeholder:

Produkt: “Handmade”-lædermærke strl. M
Antal: 2 stk.
Mål: 69 x 18 mm
Materiale: 100% læder
Farver: Cognac og sort
Vask: Ikke anbefalet og 100% på eget ansvar

Mærkerne her er perfekte til projekter som dækkeservietter, muleposer / indkøbsnet, brødkurve osv. Det ser så fint ud på dine håndlavede projekter med lidt læder. Jeg vil ikke anbefale mærkerne her til tøj, men til interiør er de helt fantastiske.

"Handmade"-lædermærke, strl. M × 2

Denne pakke indeholder 2 stk. “Handmade”-lædermærke, strl. M. Du kan frit vælge mellem cognac og sort. De måler 69 x 18 mm og har præget ordet “Handmade” og Milla Billa-logo på.

De projekter hvor jeg indtil videre har brugt dem: Dækkeservietter, puder, muleposer og tæpper. De er en rigtig fin mellemstørrelse, som man tydeligt ser, men uden at de fylder for meget. Rigtigt gode til mellemstore projekter.

Hvordan er de her lædermærker produceret?

Mærkerne er produceret i Indien i 100% ægte læder. Hver og én er håndlavede af de dygtigste håndværkere. Den kvalitet, jeg bruger, er bundfarvet, og det betyder, at farven altså holder rigtigt godt. Alternativet er topfarvning, som oftest bruges. Det betyder, at så falmer de hurtigere, smitter af og ændrer sig i udseendet. Derfor har jeg valgt denne med bundfarvning. Læderet er specielt udviklet til præg, og det betyder at præget (ordet “Handmade” og mit logo) står så flot frem.

Måden det er præget på er varmepræget. Det er altså både banket og varmet samtidigt, og det gør det super holdbart.

Jeg vil ikke anbefale at bruge dem på tøj, der ofte vaskes, men på interiør og tilbehør er de helt perfekte.

Valg af farve

Det kan være svært at vælge hvilken farve, der skal bruges. En tommelfingerregel, jeg selv går efter, er at hvis garnfarven er varm, så er cognac bedst, og til alle andre farver er sort god. Sort går jo selvfølgeligt til alt 😉 Der er bare desværre nogle farver, som cognac ikke rigtigt passer til, men til de varme farver er den helt fantastisk!

Hvornår er en farve så varm eller kold? Alle farver har kolde og varme nuancer. Nu er jeg grafiker og har et “miljøskadet” øje, som ret hurtigt kan spotte, hvornår farverne fungerer sammen. Ofte er de kolde, når man aner en smule lyseblå (cyan) i farvesammensætningen, eller den har et dæmpet/mat/støvet udseende.

Det bedste er at prøve sig frem og holde farverne op mod hinanden. Så kan man se, om de fungerer. Alternativt må du endeligt tage fat i mig – så vil jeg gerne give dig mit øje på det 🙂

"Handmade"-lædermærke, strl. M

Vægt 1.5 g
Læder farver

Cognac, Sort

Andre kiggede også på …

Go to Top