Home/Tilbehør/12 stk. ergonomiske hæklenåle (2-8 mm)

12 stk. ergonomiske hæklenåle (2-8 mm)

26,66

Et sæt med disse ergonomiske hæklenåle indeholder:

  • 12 stk. ergonomiske hæklenåle
  • Størrelse 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm, 4 mm, 4,5 mm, 5 mm, 5,5 mm, 6 mm, 6,5 mm, 7 mm og 8 mm.

Hele min hækletid har jeg hæklet med disse hæklenåle. Det er de bedste, jeg nogensinde har prøvet – og jeg har efterhånden prøvet ret mange 😉

Garnet glider godt på aluminiums-nålene, og så er de gode at holde ved. De er formet, så de ligger godt i hånden. Håndtaget er i silikone, så du har et godt fast greb på dem, og de ikke glider rundt

De skal indimellem lige i gang

Når de er helt nye, har de ikke haft samme slid på nålen, som en god brugt en. Det kan være en god idé lige at give den en let vask med sulfo (tør den godt af igen) eller gnide på den med en smykkepudseklud. De indeholder et let slibemiddel, så garnet kører lidt lettere på dem.

På lager

De her ergonomiske hæklenåle indeholder alle de nål-størrelser, man generelt bruger. Endda lidt til. Som begynder er det det perfekte begyndersæt, fordi man skal bruge en del nåle til at finde den nål, der passer til sin hæklefasthed. Den kan i starten være noget skiftende, så det er godt med flere forskellige nåle.

Forskellige hæklenåle til forskellige projekter

Til de forskellige projekter bruger man som oftest forskellige hæklenåle. Til amigurumi bruger man oftest et noget mindre hæklenål, da det skal være noget tæt i arbejdet. Til karklude og tæpper bruger man en lidt større nål, da der gerne må være lidt luft imellem. Til grydelapper og puder en større en igen, da du oftest hækler med noget tykkere garn, og det gerne skal være helt tæt.

Derfor er det godt at have en masse forskellige størrelser til rådighed, så du har værktøjet i orden til din hobby 🙂

Vægt 230 g

Andre kiggede også på …

Go to Top