Om trækævlekassen

Trækævler er en smuk kontrast i et hjem og kan bruges til mange forskellige projekter. Det er en god og smuk måde at få naturen indendørs. Til sommerhuset manglede vi et TV-bord, og derfor lavede jeg denne kasse, som gør sig godt og smukt, henne ved siden af brændeovnen.

Produktionstid: 2 timer
Sværhedsgrad: Let
Sommerhusets trækævlekasse

Kassen er her vist i hjørnet af vores sommerhus som et lille bord til mine avocado-planter.

Hvad skal du bruge?

Da jeg gerne ville have et mørkere og mere mættet udseende i træet, valgte jeg at oliere enderne. Det kan undlades, hvis man er til det lidt ferskere udseende.

Værktøj

  • Sav

  • Tommestok

  • Blyant

Materialer

Sommerhusets trækævlekasse

Sådan laver du din egen trækævlekasse

Sav trækævlerne

Trækævlerne saves i den rette længde, til der hvor du skal bruge dem. Til denne IKEA Knagglig trækasse passede 22 cm i længden. Arranger kævlerne efter din smag. Jeg gik efter nogle større kævler, som blev sorteret med lidt afstand, hvor de små blev brugt til at fylde op i hullerne. Størrelseskontrasten er rar for øjet.

Godt med olie

Herefter skal de olieres: Stil dem på højkant i kassen og brug godt med olie. Det skal gerne stå nogle timer og tørre, så de får suget nok til sig, og giv dem gerne flere omgange.

Så er kassen færdig og klar til brug.

Træ er et smukt og levende materiale, som er skønt at få indenfor

Sommerhusets trækævlekasse
Sommerhusets trækævlekasse
Instagram: millabilladk

Husk at tagge 🙂

Det er virkeligt al min tid og energi værd, at se mine opskrifter, som jeg lægger helt gratis op, få liv i jeres hænder. Jeg bliver bare så glad hver eneste gang jeg bliver tagget, og ser jeres fine løsninger og farvevalg – så tag løs! 😀

Det varmer mit lille hjerte 🙂

(Når du poster på Instagram, så tryk på “Tag personer”, tryk på billedet og fine “millabilladk”.)