Alle mine gratis opskrifter ❤️

Vil du være den første, til at få besked?

Alle projekter bliver slået op på Instagram, så følg Milla Billa, og få besked med det samme, der er nye projekter!

Fra mig til dig

Gør som 1.700+ andre: Få hemmelige hækleopskrifter, 10% rabat* på din første ordre og besked så snart der er nye gratis hækleopskrifter!

“Køkken” hækleopskrifter fra Milla Billa til dig

På denne side finder du alle mine “køkken” hækleopskrifter. De hækleopskrifter, du kan finde herinde er på f.eks. grydelapper i boblemønster, grydelapper i “Kokke”-serien, sildebensgrydelappen osv. De er alle dejligt tykke, så du ikke brænder fingrene.

Grydelapper er der også en del forskellige designs på. Vi bruger dem allesammen, og har dem til at hænge i vores køkkener, så der er ingen grund til at gå ned på dem 🤗 Der er bestemt ingen grund til at have nogle grimme nogle hængende. Og så har jeg et eller andet for grydelapper – jeg ELSKER at designe dem ❤️

En helt masse gratis hækleopskrifter på hæklede karklude ligger her også i både “Sommerhusets Karklud”-mønstret, Kokke Karkluden, som er ret populær, karklud i rib-mønster, karklud i muslingemønster, sandkorn og grums. Jeg elsker at hækle karklude: De er gode for miljøet, fine at have til at ligge, lækre at bruge og så er de helt perfekte til værtinde-gaver. Alle bliver så glade for nogle hjemmelavede klude. Specielt hvis du kan lure, hvilke farver, modtageren godt kan lide.

Selvom der er brugt en hulans masse energi i de her hækleopskrifter, har jeg valgt, at de skal være gratis, fordi jeg rigtigt godt kan lide at dele det, man selv synes er lækkert 🙂